Problema su Laptopu

Viskas apie "Microsoft Windows" operacines sistemas
NeraVardo
Posts: 1
Joined: Sat Apr 27, 2013 6:34 pm

Problema su Laptopu

Postby NeraVardo » Sat Apr 27, 2013 6:42 pm

Sveiki, turiu sokia tokia problema.
Turiu laptopa:
ASUS A55V

CPU: Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz
ODD: DVD Sup.MTi
Memory: 6GB
OS: Windows 7 Premium (64)

Nusipirkau viska normaliai viduje buvo windowsai, reikejo juos tik atktivuotis, viskas buvo valio, po kurio laiko norejau persirasyti windows'us, na tikrai nera sunku kai paciame laptope buvo windows'ai. Tereikia spustelti F9 ir uzsikrauna boot lenteles. Ok einam toliau, ten pasirinkau viska ka reikia, kad suformatuoti c diska... Ir tada prasidejo visos problemos, tik paspaudus ismesdavo balta langa su dideliom raudonom raidem "ERROR" galvoju hmmmm... perkroviau ir vel taip pat, bet viskas buvo tai pat, tada nuveziau meistrams pasakiau situacija, bet jie sake, kad tai nera garantinis gedimas, kas susije su OS sistema ( norvegijos meistrai ), paklausiau kiek kainuoja ir kai pasake, tai atosko fantazija, zinant kaip jie dirba, iseinu naujas toks pat laptopas, tai daviau kitam meistrui lietuviui, tas isvis sudirbo.... Atsiemes ji pats pradejau ziuretis, kad per bios nemato hard'o, o per acronis matosi... kas gali buti? Sorry uz istorija...

User avatar
megejas
Posts: 114
Joined: Wed Apr 03, 2013 5:46 pm
Location: Pagėgiai

Re: Problema su Laptopu

Postby megejas » Sun Apr 28, 2013 7:17 am

Pamėgink Windows rašyti iš kompaktinio disko.
AMD Phenom II X6 1045T @3,24Ghz; 8GB DDR2 800Mhz; SSD 256GB + 3xHDD 5,5TB; AMD ATI HD 7950; Asus M5A99X Evo R2.0; Thermaltake Contac 21; Thermaltake Commander MS-III; OCZ 650W

User avatar
kodinis1
Rašytojas
Posts: 1581
Joined: Fri Oct 15, 2010 10:59 am
Location: Vilnius

Re: Problema su Laptopu

Postby kodinis1 » Sun Apr 28, 2013 7:36 am

O ar turi taviškis BIOS-as matyt HDD? Gal ten tik užkrovimo eiliškumą tegalima nustatyt? Kaip žmogus minėjo, statyk kad krautūsi iš CD jei tokio nėra iš USB ir perinstaliuok OS. Nes tu ten nieko nesugadinai tik sudirbai OS. Manau iš išorinių užsikraus.
Jei kažkokiu tai stebūklingu būdu gausis perašyt OS išmesk tą recovery particiją kuri per F9 pasileidžia. Ir vietoje jos su acronis pasidaryk savo paruoštos os kokia nori. Galėsi 20-30min atsistatyt.
Jai viskas išbandyta ir niekas nepadeda, skaitykit instrukcija!

arasas
Posts: 28
Joined: Sun Jan 03, 2010 5:20 pm

Re: Problema su Laptopu

Postby arasas » Fri May 17, 2013 5:41 am

ka daryti kad kamera aukštyn kojom padejo rodyt?

User avatar
megejas
Posts: 114
Joined: Wed Apr 03, 2013 5:46 pm
Location: Pagėgiai

Re: Problema su Laptopu

Postby megejas » Fri May 17, 2013 8:54 pm

driveriai ne tie.
AMD Phenom II X6 1045T @3,24Ghz; 8GB DDR2 800Mhz; SSD 256GB + 3xHDD 5,5TB; AMD ATI HD 7950; Asus M5A99X Evo R2.0; Thermaltake Contac 21; Thermaltake Commander MS-III; OCZ 650W


Return to “Microsoft Windows”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests

cron