LCD Hz

Kompiuterių ir jų priedų techninės problemos, jų sprendimai, patarimai
tApio
Posts: 14
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:45 pm

LCD Hz

Postby tApio » Tue Mar 03, 2009 7:48 pm

Pridirbau su monitoriumi. Norėjau pakeisti monitoriaus HZ. Nuėjau i Propierties -> Settings -> Advanced -> Monitor - > Nuėmiau varnelę ir uždėjau 100hz. Monitorius pasidarė juodas ir įsijungė slankiojanti lentelė. Gal galite padėti, kaip atkeisti tuos HZ. Skubiai! :|

Fikusas
Rašytojas
Posts: 6274
Joined: Mon Apr 21, 2008 11:51 am
Location: Vilnius

Re: LCD MONITORIUS / HZ

Postby Fikusas » Tue Mar 03, 2009 7:51 pm

Išimk VGA ir vėl įdėk. Žinoma, pirma išjunk PC :D
E7400, GigaByte EP45-DS3LR, Corsair 4GB, WD 640GB, XFX HD4350, Cooler Master Elite 333, Corsair 400W
E8400, GigaByte EP35-DS3, A-Data 4GB, WD 750GB, MSI 8800GT, Creative XtremeGamer, Zalman 460W

tApio
Posts: 14
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:45 pm

Re: LCD MONITORIUS / HZ

Postby tApio » Tue Mar 03, 2009 7:52 pm

Kur ta VGA. Jeigu ką, čia klasiokui per teamviewer taip pridirbau, tai dabar peršikęs sėdžiu.

Fikusas
Rašytojas
Posts: 6274
Joined: Mon Apr 21, 2008 11:51 am
Location: Vilnius

Re: LCD Hz

Postby Fikusas » Tue Mar 03, 2009 7:52 pm

VGA - vaizdo plokštė.
E7400, GigaByte EP45-DS3LR, Corsair 4GB, WD 640GB, XFX HD4350, Cooler Master Elite 333, Corsair 400W
E8400, GigaByte EP35-DS3, A-Data 4GB, WD 750GB, MSI 8800GT, Creative XtremeGamer, Zalman 460W

tApio
Posts: 14
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:45 pm

Re: LCD Hz

Postby tApio » Tue Mar 03, 2009 7:56 pm

Nelabai aš noriu liestis prie jo kompo, po to dar ką nors pridirbsiu, o jis pats beveik nieko nenusimano apie pc :| :? :?

Fikusas
Rašytojas
Posts: 6274
Joined: Mon Apr 21, 2008 11:51 am
Location: Vilnius

Re: LCD Hz

Postby Fikusas » Tue Mar 03, 2009 8:07 pm

Tuomet kviesk meistrą. Nulups pinigų už nieką.
E7400, GigaByte EP45-DS3LR, Corsair 4GB, WD 640GB, XFX HD4350, Cooler Master Elite 333, Corsair 400W
E8400, GigaByte EP35-DS3, A-Data 4GB, WD 750GB, MSI 8800GT, Creative XtremeGamer, Zalman 460W

tApio
Posts: 14
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:45 pm

Re: LCD Hz

Postby tApio » Tue Mar 03, 2009 8:16 pm

Per safe mode monitorius veikia. Bet varnytės tuose settingsuose nuimt neleidžia, hertzų pakeisti taip pat neišeina. Gal įmanoma kaip nors kitaip per safe mode?

Fikusas
Rašytojas
Posts: 6274
Joined: Mon Apr 21, 2008 11:51 am
Location: Vilnius

Re: LCD Hz

Postby Fikusas » Tue Mar 03, 2009 8:22 pm

Velnias. Visai pamiršau Safe mode variantą. Išinstaliuok video draiverius per Safe mode. Tuomet Restart ir turi būti vaizdas.

p.s. Jei žinai kas yra Safe mode, tai ir VGA driver'ius turi mokėt išinstaliuot.
E7400, GigaByte EP45-DS3LR, Corsair 4GB, WD 640GB, XFX HD4350, Cooler Master Elite 333, Corsair 400W
E8400, GigaByte EP35-DS3, A-Data 4GB, WD 750GB, MSI 8800GT, Creative XtremeGamer, Zalman 460W

dmu
Rašytojas
Posts: 1579
Joined: Sun Jul 09, 2006 6:48 pm
Location: Vilnius

Re: LCD Hz

Postby dmu » Tue Mar 03, 2009 8:58 pm

Nereikia ir Safe mode. Paleidi VGA mode (surandama ten pat, kur ir Safe mode), ir nusistatai reikiamus dažnius. Ir jokių draiverių išinstaliavimų taip pat nereikia.
Intel Q9400, Intel DX38BT, 4*Corsair 1G DDR3 1333 MHz, Sapphire HD3850, PCIe Hybrid II, ST3750528AS, ST1000520AS, Optiarc 7170S, Modecom Feel3 500W... Virtualizacija vyksta.

Fikusas
Rašytojas
Posts: 6274
Joined: Mon Apr 21, 2008 11:51 am
Location: Vilnius

Re: LCD Hz

Postby Fikusas » Tue Mar 03, 2009 9:02 pm

Niekad nenaudojau. Variantas geras.
E7400, GigaByte EP45-DS3LR, Corsair 4GB, WD 640GB, XFX HD4350, Cooler Master Elite 333, Corsair 400W
E8400, GigaByte EP35-DS3, A-Data 4GB, WD 750GB, MSI 8800GT, Creative XtremeGamer, Zalman 460W

User avatar
Arthuras
Rašytojas
Posts: 2665
Joined: Mon Jul 17, 2006 8:49 am
Location: Šiauliai

Re: LCD Hz

Postby Arthuras » Tue Mar 03, 2009 9:21 pm

Kokio velnio nuiminėt varneles ir kelt HZ, kai monitorius nepalaiko?.. :|

dmu
Rašytojas
Posts: 1579
Joined: Sun Jul 09, 2006 6:48 pm
Location: Vilnius

Re: LCD Hz

Postby dmu » Tue Mar 03, 2009 9:38 pm

Kokio velnio nuiminėt varneles ir kelt HZ, kai monitorius nepalaiko?.. :|
Smalsumas ("o kas, jeigu...").
Intel Q9400, Intel DX38BT, 4*Corsair 1G DDR3 1333 MHz, Sapphire HD3850, PCIe Hybrid II, ST3750528AS, ST1000520AS, Optiarc 7170S, Modecom Feel3 500W... Virtualizacija vyksta.

tApio
Posts: 14
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:45 pm

Re: LCD Hz

Postby tApio » Tue Mar 03, 2009 9:42 pm

Tiesiog per skubėjima taip padariau...

Fikusas
Rašytojas
Posts: 6274
Joined: Mon Apr 21, 2008 11:51 am
Location: Vilnius

Re: LCD Hz

Postby Fikusas » Tue Mar 03, 2009 9:51 pm

Jei nebūtume smalsūs, tai nejudėtume į priekį. Iš klaidų mokomės ;)
E7400, GigaByte EP45-DS3LR, Corsair 4GB, WD 640GB, XFX HD4350, Cooler Master Elite 333, Corsair 400W
E8400, GigaByte EP35-DS3, A-Data 4GB, WD 750GB, MSI 8800GT, Creative XtremeGamer, Zalman 460W

tApio
Posts: 14
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:45 pm

Re: LCD Hz

Postby tApio » Tue Mar 03, 2009 10:28 pm

Per VGA Mode vistiek neleidžia pakeisti HZ..


Return to “Kompiuterių geležis ir jos problemų sprendimai”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests

cron