O ten labai svarbus duomenys buvo?sveiki turiu tokia maza problemele. zodziu galvojau kad uzlinko os ir paprasiau draugelio supust is naujo ir prasiau neliesti "D" disko na mano hardas skeltas i dvi dalis "C" - sisteminis "D" - visa kita. zodziu jis bandydamas perinstaliut windows'us nutare kad sisteminiam diskui 20 Gb mazai ir padidino ji iki 50 Gb ar panasiai. ar imanoma atstatyti buvusia informacija pries tai visam kietam diske ar jis ji formatavo nzn, bet greiciausiai speju, kad taip esu kazkur skaites ir girdejas, kad duomenis imanoma atkurti, net ir po formatavimo. jei turite kas tokios info pasidalinkit nepagailekitdekui
yra ne viena ir ne dvi programos atstatancios duomenis net ir po formatavimo, taciau kaip zmones ir minejo, vis procesas uztruks tikrai ilgai.sveiki turiu tokia maza problemele. zodziu galvojau kad uzlinko os ir paprasiau draugelio supust is naujo ir prasiau neliesti "D" disko na mano hardas skeltas i dvi dalis "C" - sisteminis "D" - visa kita. zodziu jis bandydamas perinstaliut windows'us nutare kad sisteminiam diskui 20 Gb mazai ir padidino ji iki 50 Gb ar panasiai. ar imanoma atstatyti buvusia informacija pries tai visam kietam diske ar jis ji formatavo nzn, bet greiciausiai speju, kad taip esu kazkur skaites ir girdejas, kad duomenis imanoma atkurti, net ir po formatavimo. jei turite kas tokios info pasidalinkit nepagailekitdekui
Return to “Kompiuterių geležis ir jos problemų sprendimai”
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests