HDD Problema

Kompiuterių ir jų priedų techninės problemos, jų sprendimai, patarimai
ArnD
Posts: 97
Joined: Wed Aug 13, 2008 10:32 am

HDD Problema

Postby ArnD » Mon Jan 11, 2010 8:33 pm

Sveiki,
Vakar viskas veikė puikiai. Šiandien jungiant kompiuterį pasirodė INSERT SYSTEM DISK AND PRESS CONTINUE. Nueinu į Biosus, kietojo disko nėra. Įdėjus Ubuntu Live CD įsijungė, išmetė errno-16 kelis kartus ir įsijungė. Dabar iš ubuntu ir rašau.
Ką daryti? kas gali būt blogai?

User avatar
mafuzas
Posts: 346
Joined: Wed Dec 30, 2009 5:00 pm
Location: Joniškis

Re: HDD Problema

Postby mafuzas » Mon Jan 11, 2010 8:53 pm

Sveiki,
Vakar viskas veikė puikiai. Šiandien jungiant kompiuterį pasirodė INSERT SYSTEM DISK AND PRESS CONTINUE. Nueinu į Biosus, kietojo disko nėra. Įdėjus Ubuntu Live CD įsijungė, išmetė errno-16 kelis kartus ir įsijungė. Dabar iš ubuntu ir rašau.
Ką daryti? kas gali būt blogai?

Gal hardas užlinko. Kokio senumo hardas ir kokia firma? pabandyk rr bios
Intel® Core™ i7-3770K 3.50GHz , 4GB of RAM,,500GB Hard Drive, 400w PSU power, GeForce GTS450 1GB

ArnD
Posts: 97
Joined: Wed Aug 13, 2008 10:32 am

Re: HDD Problema

Postby ArnD » Mon Jan 11, 2010 9:15 pm

Hardas Seagate, pirktas 2008 gale. rr bandžiau, nepadėjo.

User avatar
linas_mif
Rašytojas
Posts: 3761
Joined: Thu Oct 18, 2007 11:11 am
Location: Siauliai

Re: HDD Problema

Postby linas_mif » Mon Jan 11, 2010 9:20 pm

Hardas Seagate, pirktas 2008 gale. rr bandžiau, nepadėjo.
garantija dar kaip ir turetu but...
i5-2500 ,P67A-UD4-B3,ASUS GF 8800GT, Corsair TX 650W, 2 x 2GB 1600MHZ DDR3,CASE 3D AURORA 570 GIGABYTE,CNPS9700 NT, OpenSuse 11.2
Dell inspiron 1521,vista,sp3
www.verpykla.lt
www.vitkira.lt

ArnD
Posts: 97
Joined: Wed Aug 13, 2008 10:32 am

Re: HDD Problema

Postby ArnD » Mon Jan 11, 2010 9:25 pm

Būtent. Visai neseniai baigės.

User avatar
linas_mif
Rašytojas
Posts: 3761
Joined: Thu Oct 18, 2007 11:11 am
Location: Siauliai

Re: HDD Problema

Postby linas_mif » Mon Jan 11, 2010 9:31 pm

Būtent. Visai neseniai baigės.
o tai sea ar tik ne 3m? :shock:
i5-2500 ,P67A-UD4-B3,ASUS GF 8800GT, Corsair TX 650W, 2 x 2GB 1600MHZ DDR3,CASE 3D AURORA 570 GIGABYTE,CNPS9700 NT, OpenSuse 11.2
Dell inspiron 1521,vista,sp3
www.verpykla.lt
www.vitkira.lt

ArnD
Posts: 97
Joined: Wed Aug 13, 2008 10:32 am

Re: HDD Problema

Postby ArnD » Mon Jan 11, 2010 9:35 pm

Kompo baigės neseniai, seagate netinka nes HDD buvo daugiau nei 300 GB :mrgreen:


Edit: Radau kas gali būt. Bet mano atveju rašo contact hp support. Čia:
Click
Last edited by ArnD on Mon Jan 11, 2010 9:38 pm, edited 1 time in total.

User avatar
linas_mif
Rašytojas
Posts: 3761
Joined: Thu Oct 18, 2007 11:11 am
Location: Siauliai

Re: HDD Problema

Postby linas_mif » Mon Jan 11, 2010 9:38 pm

Kompo baigės neseniai, seagate netinka nes HDD buvo daugiau nei 300 GB :mrgreen:
Speju, kad turesi islaidu ;) prie ko cia 300gb :?:
i5-2500 ,P67A-UD4-B3,ASUS GF 8800GT, Corsair TX 650W, 2 x 2GB 1600MHZ DDR3,CASE 3D AURORA 570 GIGABYTE,CNPS9700 NT, OpenSuse 11.2
Dell inspiron 1521,vista,sp3
www.verpykla.lt
www.vitkira.lt

ArnD
Posts: 97
Joined: Wed Aug 13, 2008 10:32 am

Re: HDD Problema

Postby ArnD » Mon Jan 11, 2010 9:39 pm

Ant HDD parašyta kad jeigu viršijo 300 GB negalioja garantinis :)
O tą nuorodą pažiūrėjai?

User avatar
linas_mif
Rašytojas
Posts: 3761
Joined: Thu Oct 18, 2007 11:11 am
Location: Siauliai

Re: HDD Problema

Postby linas_mif » Mon Jan 11, 2010 9:43 pm

Ant HDD parašyta kad jeigu viršijo 300 GB negalioja garantinis :)
O tą nuorodą pažiūrėjai?
Tu cia kazkokias pievas sneki. Garantija bet kokiam diskui priklauso. pas tave 11 serijos hdd?
http://seagate.custkb.com/seagate/crm/s ... NewLang=en
i5-2500 ,P67A-UD4-B3,ASUS GF 8800GT, Corsair TX 650W, 2 x 2GB 1600MHZ DDR3,CASE 3D AURORA 570 GIGABYTE,CNPS9700 NT, OpenSuse 11.2
Dell inspiron 1521,vista,sp3
www.verpykla.lt
www.vitkira.lt

User avatar
Robitt
Rašytojas
Posts: 1857
Joined: Tue Oct 28, 2008 10:32 am
Location: Telšiai

Re: HDD Problema

Postby Robitt » Tue Jan 12, 2010 11:32 am

Kur tu ištraukei tokia nesamone, kad HDD garantija negalios, jei jo sakykim talpa yra 300 GB, o tu ji užpildai visa. Galios. Tik, va del duomenu islikimo, kažin kaip bus. Gal cia garantijos neduoda del esamų duomenų garantinio aptarnavimo metu. O seip, manau, kad megink is naujo OS rasyti. Pas mane irgi kartais HDD nepaima. Bet mano beda kita - BIOS jau treti metai neatnaujinti, ir 4 KB bad sector yra. Bet veikia. Pabandyk BIOS atnaujinti, arba Windowsus rašyti, gal tada kas paaiskės su tuo HDD
Intel Core quad Q6600, 2.40 GHz, 3x1024 MB, RAM,(3 GB), 320 GB, Samsung, SATA II HDD, PSU 650 W. Kortelių skaitytuvas, 2 DVD-RW, MB Intel DG33BU,VGA MSI ATI Radeon HD4650;



Return to “Kompiuterių geležis ir jos problemų sprendimai”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests

cron