Vidinis HDD

Kompiuterių ir jų priedų techninės problemos, jų sprendimai, patarimai
quake1
Posts: 181
Joined: Wed Oct 21, 2009 4:06 pm

Vidinis HDD

Postby quake1 » Sun Apr 25, 2010 11:53 am

tai va tevui darbe HDD uzluzo ir reik nauja pirkt nu jam sake dideles talpos nereik ~ 500GB uztektu manau, gal imt toki pati koki as turiu tik 500 GB?

P.S jo tame HDD daug svarbiu projektu buvo tai ka pasiulitumet kaip atkurt bent dali info, kompiterastas sake kad jis nesugeba ir reik specealiu irengimu...
Intel Core i5 CPU, Kingston DDR3 4 GB, XFX ATI Radeon HD 4870 1GB, Seagate 7200.12 1TB, ASUS P7P55D LE, Antec 300

User avatar
KeiStaS
Posts: 700
Joined: Mon Sep 07, 2009 9:08 am

Re: vidinis HDD

Postby KeiStaS » Sun Apr 25, 2010 12:25 pm

Del atkurimo galit pabandyti cia kreiptis. Jeigu motinine palaiko RAID patarimas butu pirkt 2 diskus ir sujungti juos i RAID1 (duomenys iskart rasomi i abu hdd, tad sugedus vienam diskui kitame liks informacija )

User avatar
linas_mif
Rašytojas
Posts: 3761
Joined: Thu Oct 18, 2007 11:11 am
Location: Siauliai

Re: vidinis HDD

Postby linas_mif » Sun Apr 25, 2010 1:14 pm

i5-2500 ,P67A-UD4-B3,ASUS GF 8800GT, Corsair TX 650W, 2 x 2GB 1600MHZ DDR3,CASE 3D AURORA 570 GIGABYTE,CNPS9700 NT, OpenSuse 11.2
Dell inspiron 1521,vista,sp3
www.verpykla.lt
www.vitkira.lt

quake1
Posts: 181
Joined: Wed Oct 21, 2009 4:06 pm

Re: vidinis HDD

Postby quake1 » Sun Apr 25, 2010 5:22 pm

Del atkurimo galit pabandyti cia kreiptis. Jeigu motinine palaiko RAID patarimas butu pirkt 2 diskus ir sujungti juos i RAID1 (duomenys iskart rasomi i abu hdd, tad sugedus vienam diskui kitame liks informacija )
o jei daryciau raid1 tai is kokiu HDD siulitumet daryt?
o klaipedoj kas nors panasaus butu?
Intel Core i5 CPU, Kingston DDR3 4 GB, XFX ATI Radeon HD 4870 1GB, Seagate 7200.12 1TB, ASUS P7P55D LE, Antec 300

User avatar
Atlantas
Rašytojas
Posts: 11385
Joined: Sun Nov 26, 2006 2:26 pm
Location: esantis prie jūros,gyventojų apie 183 828.Gražiausios panos ir skaniausias alus.Tai Klaipėda

Re: Vidinis HDD

Postby Atlantas » Sun Apr 25, 2010 5:51 pm

tai va tevui darbe HDD uzluzo
Jis visiškai užlūžo, ar pradėjo error'us mėtyti?

User avatar
Fikusas
Rašytojas
Posts: 6274
Joined: Mon Apr 21, 2008 11:51 am
Location: Vilnius

Re: vidinis HDD

Postby Fikusas » Sun Apr 25, 2010 5:53 pm

o jei daryciau raid1 tai is kokiu HDD siulitumet daryt?
WD RE2, RE3 serija skirta RAID.
E7400, GigaByte EP45-DS3LR, Corsair 4GB, WD 640GB, XFX HD4350, Cooler Master Elite 333, Corsair 400W
E8400, GigaByte EP35-DS3, A-Data 4GB, WD 750GB, MSI 8800GT, Creative XtremeGamer, Zalman 460W

quake1
Posts: 181
Joined: Wed Oct 21, 2009 4:06 pm

Re: Vidinis HDD

Postby quake1 » Sun Apr 25, 2010 6:53 pm

tai va tevui darbe HDD uzluzo
Jis visiškai užlūžo, ar pradėjo error'us mėtyti?
nu siaip nezinau bet sake kad kai kopiterastas atejo tai negalejo atkurt ir reik specialios irangos ar kazka tokio
Intel Core i5 CPU, Kingston DDR3 4 GB, XFX ATI Radeon HD 4870 1GB, Seagate 7200.12 1TB, ASUS P7P55D LE, Antec 300

User avatar
okzo
Posts: 56
Joined: Sat Jun 07, 2008 1:54 am
Location: Vilnius
Contact:

Re: Vidinis HDD

Postby okzo » Sun Apr 25, 2010 7:55 pm

o klaipedoj kas nors panasaus butu?
NE!!!
nu siaip nezinau bet sake kad kai kopiterastas atejo tai negalejo atkurt ir reik specialios irangos ar kazka tokio
Tokio? ->
http://www.manoduomenys.lt/lt_LT/paslau ... i-paslauga
http://www.manoduomenys.lt/upload/image ... D_dv_1.jpg

User avatar
Atlantas
Rašytojas
Posts: 11385
Joined: Sun Nov 26, 2006 2:26 pm
Location: esantis prie jūros,gyventojų apie 183 828.Gražiausios panos ir skaniausias alus.Tai Klaipėda

Re: Vidinis HDD

Postby Atlantas » Sun Apr 25, 2010 8:04 pm

quake1, PM perskaitei? :)


Return to “Kompiuterių geležis ir jos problemų sprendimai”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 28 guests

cron