Lineage 2 pagalba

Pasidalinkite įspūdžiais apie žaidimus, padėkite draugams peržengti į kitą lygį, pasidalinkite slaptais kodais.
Ac1D
Posts: 7
Joined: Fri Sep 16, 2011 9:22 am

Re: Lineage 2 pagalba

Postby Ac1D » Sun Mar 04, 2012 10:27 pm

Sveiki, galvoju pabandyti GoD'a ir nežinau į kurį globalą eiti. Gal kas iš lošiančių gali papasakoti kanors apie globalus :D Žinau tik tiek kad yra 1 eu 1 com 1 rus ;]

User avatar
DTXX
Posts: 15
Joined: Fri Sep 10, 2010 4:49 pm

Re: Lineage 2 pagalba

Postby DTXX » Tue Mar 27, 2012 7:32 pm

Sveiki, galvoju pabandyti GoD'a ir nežinau į kurį globalą eiti. Gal kas iš lošiančių gali papasakoti kanors apie globalus :D Žinau tik tiek kad yra 1 eu 1 com 1 rus ;]
Eik i sita https://eu.4game.com/lineage2/play/ , cia EU globalas ( NA globalas baisiai lagina :D ), pats apie diena losiu (jau 30lvl),tai visai nieko :), daznai susitinku lietuviu, cash shopas neisbalansuoja zaidimo, vykdydamas questus lengvai gali keltis lygi, tiesa kiek skaiciau ir girdejau, nuo 40lvl prasideda grind'as, taciau nera ko noret, globalas visgi :) zodziu bandyk cia, galesim abu palost :)

User avatar
Qiup
Posts: 31
Joined: Thu Sep 15, 2011 8:39 pm
Location: Dublinas

Re: Lineage 2 pagalba

Postby Qiup » Fri Jul 06, 2012 2:06 pm

Sveiki! Turiu problemele su siuo zaidimu nezinau kompiuteris mano atitinka reikalavimus ir daugiau negul reike bet kada esu Adenoi ar netgi gludio miesteli ar kituose miestose, labai lagina FPS nukrenta iki 6 netgi jau netg irasiau laiskus i NCSOFT bet nieko jie man nepadejo galvoju vienintele problema mano WIndows 7 x64 bit windowsai trugdo zaidimui ar gali buti? Gal kas zino koke isimti gal per msconfig koks bairis yra kad padetu ?

Mano PC
Intel q6600 Clocked 3.2ghz
Geforce 550ti clocked
HDD 7200rpm
DDR3 8gb of Ram
Windows 7

User avatar
Qiup
Posts: 31
Joined: Thu Sep 15, 2011 8:39 pm
Location: Dublinas

Re: Lineage 2 pagalba

Postby Qiup » Fri Jul 06, 2012 2:07 pm

Sveiki! Turiu problemele su siuo zaidimu nezinau kompiuteris mano atitinka reikalavimus ir daugiau negul reike bet kada esu Adenoi ar netgi gludio miesteli ar kituose miestose, labai lagina FPS nukrenta iki 6 netgi jau netg irasiau laiskus i NCSOFT bet nieko jie man nepadejo galvoju vienintele problema mano WIndows 7 x64 bit windowsai trugdo zaidimui ar gali buti? Gal kas zino koke isimti gal per msconfig koks bairis yra kad padetu ?

Mano PC
Intel q6600 Clocked 3.2ghz
Geforce 550ti clocked
HDD 7200rpm
DDR3 8gb of Ram
Windows 7

varleruke
Posts: 3
Joined: Fri Mar 01, 2019 11:17 am

Re: Lineage 2 pagalba

Postby varleruke » Fri Mar 01, 2019 11:32 am

dar gyvas šitas grajus? :D

User avatar
Fanaz
Administratorius
Posts: 1277
Joined: Wed Jul 05, 2006 10:10 pm
Location: Vilnius

Re: Lineage 2 pagalba

Postby Fanaz » Thu Jul 18, 2019 8:32 am

Šis forumas yra negyvas.
Image


Return to “Kompiuteriniai žaidimai”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron