Informatikos VBE 2006m.

Visiems ir apie viską!
User avatar
Recon24
Posts: 467
Joined: Sat Feb 14, 2009 1:26 pm

Informatikos VBE 2006m.

Postby Recon24 » Mon Feb 22, 2010 5:21 pm

Jei kas turit atsakymus, prasau idekite, labai reikia.
Taip pat reikia 2007m. atsakymu. Dekui, jei kas imesit.

Jofkea

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby Jofkea » Mon Feb 22, 2010 9:24 pm

O patį egzaminą koks tada buvo turi? :D
Gal ir db nesunkiai būtų galima padaryti :P

Gknight
Posts: 652
Joined: Mon Jul 17, 2006 5:41 pm
Location: Anykščiai

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby Gknight » Tue Feb 23, 2010 2:50 pm

http://www.sventupis.lt/info/valstybinis.htm

Pagūglint“ tereikia. :roll:

Sėkmės egzaminuose. ;)
Image

User avatar
Recon24
Posts: 467
Joined: Sat Feb 14, 2009 1:26 pm

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby Recon24 » Tue Feb 23, 2010 7:41 pm

http://www.sventupis.lt/info/valstybinis.htm

Pagūglint“ tereikia. :roll:

Sėkmės egzaminuose. ;)
Dekui labai, ieskojau as toj googlej, bet biski ne taip, todel ir neradau.

Jei kam negaila man reiketu isspresti pora uzdaviniu, buciau dekingas :roll:

1.Duotas realiųjų skaičių masyvas a1, a2, ...,an. Sukurkite naują masyvą b1, b2, ..., bn, kurio kiekvienas elementas b1 yra visų prieš a1 stovinčių elementų aritmetinis vidurkis (pvz.: b1= a1, b2=(a1+a2)/2, b3= (a1+a2+a3)/3, b4=(a1+a2+a3+a4)/4, …).

2.Tekstiniame faile surašyti sveikieji vienaženkliai, dviženkliai ir triženkliai skaičiai. Išdėstykite vienaženklius ir dviženklius į 2 atskirus tekstinius failus taip, kad viename būtų vienaženkliai skaičiai, kitame tik dviženkliai, o triženklius parodykite ekrane.

Padariau antra programa, bet noreciau kad tiek vienzenklius tiek dvizenklius tiek ekrane trizenklisu skaicius spausdintu naujoje eiluteje, o ne viska is eiles, va pati programa, jei galit paredaguokit, kad naujoj eilutej spausdintu

Programa

Padariau ta antra programa, bet pirmos niekaip neiseina padaryt su tuo masyvu, prasau padekit padaryti ta viena programa, labai reikia, prasau !

Duotas realiųjų skaičių masyvas a1, a2, ...,an. Sukurkite naują masyvą b1, b2, ..., bn, kurio kiekvienas elementas b1 yra visų prieš a1 stovinčių elementų aritmetinis vidurkis (pvz.: b1= a1, b2=(a1+a2)/2, b3= (a1+a2+a3)/3, b4=(a1+a2+a3+a4)/4, …).

//Spausk "edit" o ne rašinėk iš naujo.

User avatar
EdgeLuxe
Rašytojas
Posts: 5575
Joined: Sun Feb 24, 2008 5:23 pm
Location: Panevėžys

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby EdgeLuxe » Wed Feb 24, 2010 8:11 pm

Padariau ta antra programa, bet pirmos niekaip neiseina padaryt su tuo masyvu, prasau padekit padaryti ta viena programa, labai reikia, prasau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Duotas realiųjų skaičių masyvas a1, a2, ...,an. Sukurkite naują masyvą b1, b2, ..., bn, kurio kiekvienas elementas b1 yra visų prieš a1 stovinčių elementų aritmetinis vidurkis (pvz.: b1= a1, b2=(a1+a2)/2, b3= (a1+a2+a3)/3, b4=(a1+a2+a3+a4)/4, …).
Su C++ kiek supratau netinka?

(\ (\ This is Bunny.
( ^_^) Copy and paste bunny into your signature
(_(")(") to help him gain world domination.

User avatar
Recon24
Posts: 467
Joined: Sat Feb 14, 2009 1:26 pm

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby Recon24 » Wed Feb 24, 2010 8:17 pm

Padariau ta antra programa, bet pirmos niekaip neiseina padaryt su tuo masyvu, prasau padekit padaryti ta viena programa, labai reikia, prasau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Duotas realiųjų skaičių masyvas a1, a2, ...,an. Sukurkite naują masyvą b1, b2, ..., bn, kurio kiekvienas elementas b1 yra visų prieš a1 stovinčių elementų aritmetinis vidurkis (pvz.: b1= a1, b2=(a1+a2)/2, b3= (a1+a2+a3)/3, b4=(a1+a2+a3+a4)/4, …).
Su C++ kiek supratau netinka?
ne su free paskaliu reiketu, nes penktadieni reiks atsiskaityt ir man labai reikia gero pazymio :roll: Va tas FPS

User avatar
EdgeLuxe
Rašytojas
Posts: 5575
Joined: Sun Feb 24, 2008 5:23 pm
Location: Panevėžys

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby EdgeLuxe » Wed Feb 24, 2010 8:46 pm

Nemoku paskalio. Tu nesupranti pačio algoritmo (galiu bendrai rytoj aprašyti), ar nemoki realizuoti(nemoki ciklų ar pan.)?

(\ (\ This is Bunny.
( ^_^) Copy and paste bunny into your signature
(_(")(") to help him gain world domination.

User avatar
Recon24
Posts: 467
Joined: Sat Feb 14, 2009 1:26 pm

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby Recon24 » Wed Feb 24, 2010 9:20 pm

Nemoku paskalio. Tu nesupranti pačio algoritmo (galiu bendrai rytoj aprašyti), ar nemoki realizuoti(nemoki ciklų ar pan.)?
Nu as paprasciausiai nesuprantu to masyvo, turiu pavyzdiu, bandau daryti, bet s.. gaunas...

User avatar
EdgeLuxe
Rašytojas
Posts: 5575
Joined: Sun Feb 24, 2008 5:23 pm
Location: Panevėžys

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby EdgeLuxe » Thu Feb 25, 2010 4:23 pm

Nemoku paskalio. Tu nesupranti pačio algoritmo (galiu bendrai rytoj aprašyti), ar nemoki realizuoti(nemoki ciklų ar pan.)?
Nu as paprasciausiai nesuprantu to masyvo, turiu pavyzdiu, bandau daryti, bet s.. gaunas...
Masyvas tai sąrašas, kur prie kiekvieno numerio stovi viena reikšmė. Kaip klasės žurnalas:
1. Antanas Antanauskas
2. Petras Petrauskas
Tik tiek kad jis yra numeruojamas nuo 0.
0. Antanas Antanauskas
1. Petras Petrauskas

(\ (\ This is Bunny.
( ^_^) Copy and paste bunny into your signature
(_(")(") to help him gain world domination.

mrmodern
Princesė
Posts: 4042
Joined: Wed Mar 28, 2007 8:27 pm
Location: Vilnius

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby mrmodern » Thu Feb 25, 2010 11:50 pm

Tikrai nemoki pascal :D Nebūtinai nuo 0. Galima ir nuo 1, 10 ar 875
AMD Phenom 9750 HD3850, 4gb 2x2048mb ddr2, 320GB, 790X chipset.

User avatar
Recon24
Posts: 467
Joined: Sat Feb 14, 2009 1:26 pm

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby Recon24 » Fri Feb 26, 2010 1:28 pm

Jau nebereikia, draugas parase programa :D

kazN
Posts: 261
Joined: Thu Jan 28, 2010 5:51 pm

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby kazN » Fri Feb 26, 2010 5:36 pm

jei paraše, tai pasidalink žiniomis su mumis :) galbūt prireiks kitiems žmonėms :) Aplamai būtų gerai tema su tokiais pavyzdžiais kaip šiuo klausimu, nes paskutiniu laiku gana daug žmonių klausia apie ta masyvą :)

User avatar
EdgeLuxe
Rašytojas
Posts: 5575
Joined: Sun Feb 24, 2008 5:23 pm
Location: Panevėžys

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby EdgeLuxe » Fri Feb 26, 2010 5:51 pm

Tikrai nemoki pascal :D Nebūtinai nuo 0. Galima ir nuo 1, 10 ar 875
Gali būti. Šiaip ir C++ galima naudoti ne nuo nulio, bet tada nulinę reikšmę kompas pasirenka pats (nenunulintas kintamasis).

(\ (\ This is Bunny.
( ^_^) Copy and paste bunny into your signature
(_(")(") to help him gain world domination.

tarantulass

Re: Informatikos VBE 2006m.

Postby tarantulass » Sun Apr 18, 2010 5:25 pm

Man irgi reikia IT VBE 2006, 2007 metu atsakymu, duota nuoroda man neveikia, jei galite atsiuskite vertinimo instrukcija i tarantulass@auto.lt

Laukiu, aciu.


Return to “Blevyzgos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron