duomenu gavimas is formatuoto HDD

Programinės įrangos, skirtos Microsoft Windows, Linux, Android, MacOS ir kt. klausimai bei aptarimai
silg
Posts: 236
Joined: Tue Sep 29, 2009 1:23 pm

duomenu gavimas is formatuoto HDD

Postby silg » Mon Jan 18, 2010 4:06 pm

perrasant windowsus netycia formatavau E diska (pas mane buvo 3 skirsniai C/D/E) o jame buvo gana daug reikiamu duomenu. Ar imanoma duomenis susigrazinti? jeigu taip, tai kaip?
AMD Athlon X4 620 / MSI 4770 CYCLONE / AAKS 320GB / 3GB ram 1333Mhz DDR3

User avatar
Ms7
Posts: 465
Joined: Mon Jan 26, 2009 8:11 pm
Location: Kaunas

Re: duomenu gavimas is formatuoto HDD

Postby Ms7 » Mon Jan 18, 2010 4:12 pm

Mažai vilties, bet įmanoma. Pasieškok programėlių.
1. Desktop PC: Intel Quad Core Inside Q9300, nVidia GeForce GT 220, 4GB RAM, 0,5 TB hdd.
2. Netbook PC: Intel Atom processor N270 1.6 Ghz, intel graphics media accelerator, 1GB RAM, 16GB SSD.

User avatar
Chatori
Rašytojas
Posts: 1988
Joined: Mon Jan 15, 2007 5:11 pm
Location: Lithuania

Re: duomenu gavimas is formatuoto HDD

Postby Chatori » Mon Jan 18, 2010 4:25 pm

"Jeigu negali išsigelbėti nuo mirties, bent mirk garbingai" LEONARDAS DA VINČIS

silg
Posts: 236
Joined: Tue Sep 29, 2009 1:23 pm

Re: duomenu gavimas is formatuoto HDD

Postby silg » Mon Jan 18, 2010 4:26 pm

dekui, ziuresim ar pades :)
AMD Athlon X4 620 / MSI 4770 CYCLONE / AAKS 320GB / 3GB ram 1333Mhz DDR3

User avatar
okzo
Posts: 56
Joined: Sat Jun 07, 2008 1:54 am
Location: Vilnius
Contact:

Re: duomenu gavimas is formatuoto HDD

Postby okzo » Mon Jan 18, 2010 9:17 pm

perrasant windowsus netycia formatavau E diska (pas mane buvo 3 skirsniai C/D/E) o jame buvo gana daug reikiamu duomenu. Ar imanoma duomenis susigrazinti? jeigu taip, tai kaip?
http://computerbild.veidas.lt/forumas/v ... 1b#p175893
http://computerbild.veidas.lt/forumas/v ... bb#p173327


Return to “Kompiuterinės programos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron