Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Programinės įrangos, skirtos Microsoft Windows, Linux, Android, MacOS ir kt. klausimai bei aptarimai
User avatar
4rnas
Posts: 125
Joined: Sat Aug 13, 2011 3:19 pm

Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby 4rnas » Fri May 31, 2013 6:43 pm

Sveiki,
Turiu tokia problema siunciuosi zaidima per torrenta ir ties 99.9% uzlusta bet po to seip ne taip atsiuncia. Tik beda tame, kad atsisiuntus neina isarchyvuoti, meta errorus ir taip praktiskai visiems zaidimamas kuriuos atsisiunciu ir reikia isarchyvuot. Viska isbandziau : perrasiau kokius 4 kartus bittorenta, utorrenta. Keiciau firewall nustatymus arba buvau visiskai ji isjunges. Perrasynejau winrar programa, winzip programa. Ir daug kartu per nauja siunciausi zaidimus ir vis tiek tas pats... Netgi bandziau atsisiusti failus is kito kompiuterio kuriame viskas veikia, taciau vistiek neina isarchyvuot... Galbut kasnors susidurete ir zinote kaip su tuo susitvarkyti?

(Pridedu screenshota su erroru)

Image
Viso dydzio paveiksliuko linkas http://img9.imageshack.us/img9/8764/46143669.jpg

User avatar
RainmakerLTU
Rašytojas
Posts: 6795
Joined: Wed Jan 02, 2008 10:11 am
Location: Bedford, UK

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby RainmakerLTU » Fri May 31, 2013 8:19 pm

čia turėtum rasti sprendimą http://tehparadox.com/forum/f58/how-byp ... es-118439/

Bet geriausia yra atsisiųsti iš naujo, nes CRC gaunasi, kai siuntimo metu archyvas pasigadina.

Regis kažkas jau rašė apie tai forume, nepamenu ar tai reikia kompą valyti su ccleaneriu, spybotu, ar tai kažkas su hosts failu negerai...

Dar kažkas rekomenduoja išmesti winrar ir naudoti 7-zip. Pats naudoju, nemokamas ir geras archyvatorius.

Ir dar vienas sprendimas http://quickonlinesolution.blogspot.co. ... -file.html
Visi mes esame ex... (Max Payne 3)

User avatar
4rnas
Posts: 125
Joined: Sat Aug 13, 2011 3:19 pm

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby 4rnas » Fri May 31, 2013 8:50 pm

Deja, vistiek niekas nepadeda. 7-zip taip pat raso file corupted. Net nezinau nei kame probema ar OS'uose ar torente ar rar'uose..

Be to ir su Ccleaner bandziau pravalyt.. Jokiu pokyciu.

User avatar
4rnas
Posts: 125
Joined: Sat Aug 13, 2011 3:19 pm

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby 4rnas » Fri May 31, 2013 11:20 pm

Pabandziau isikelti gera .iso zaidimo installa is kito pc i sita laptopa... Ir rezultatas dar labiau nuliudino. Net geru failu neskaito. Instaliacija paleidzia ir viduri installo ismeta errora, file corrupted, spaudi ignore, kad rasytu toliau tai ir toliau meto, kad ir kitu failu yra dar corrupted.. Visiskai nebesuprantu. Atrodo lyg niekas is torento, archyvatoriu, daemon/poweriso, programu nenori veikti taip kaip priklauso... Gal windowsai kalti ar kad windows 7 ultimate cia..... Net nezinau kitas pc visas su tokiais paciais mano irasytais windowsais tom paciom programom ir viskas veikia... O cia kadangi naujas pirkinys, tai problemos visokios :?

User avatar
RainmakerLTU
Rašytojas
Posts: 6795
Joined: Wed Jan 02, 2008 10:11 am
Location: Bedford, UK

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby RainmakerLTU » Fri May 31, 2013 11:43 pm

aha... ko gero reikalas su winraru visai nesusijęs... daryk start-cmd-chkdsk /r.

cmd ir chkdsk /r reikia rašyti, jeigu ką. Jei norės diską toliau tikrinti po restarto, leisk.
Visi mes esame ex... (Max Payne 3)

User avatar
4rnas
Posts: 125
Joined: Sat Aug 13, 2011 3:19 pm

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby 4rnas » Sat Jun 01, 2013 12:17 pm

Padariau viska kaip pasakei. I cmd ivedziau chkdsk/r ir restartavau kompiuteri. Padare c disko checka, restartavosi ir parase the volume is clean. Ir viskas, taciau problema liko ta pati problema niekas nepasikeite =/

User avatar
RainmakerLTU
Rašytojas
Posts: 6795
Joined: Wed Jan 02, 2008 10:11 am
Location: Bedford, UK

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby RainmakerLTU » Sat Jun 01, 2013 12:45 pm

O tu kaip instaliuoji iš .iso? Atidarai su archyvatorium? ar mountini į demoną?
Visi mes esame ex... (Max Payne 3)

User avatar
4rnas
Posts: 125
Joined: Sat Aug 13, 2011 3:19 pm

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby 4rnas » Sat Jun 01, 2013 1:27 pm

O tu kaip instaliuoji iš .iso? Atidarai su archyvatorium? ar mountini į demoną?
jei iso failas suRARintas ir isskaidytas tai isarchyvuot bandau iso faila... bet neduoda, o atsisiuntes iso faila tai mountinu su daemon toolsu arba poweriso..

Dar vienas pastebejimas, atsisiunciau zaidima kuris uzima ~700mb (buvo surarintas) isarchyvavau, pajungiau per daemon tools ir viskas veikia, isirase ir eina zaidimas... Bet zaidimai kuriuos siunciaus po ~6gb neveikia.... Raso corupted visokius.. Gal cia ir WiFi turi kanors bendro... Net nebezinau visai pasimeciau..

User avatar
arunaseslt
Posts: 552
Joined: Sun May 25, 2008 4:09 pm

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby arunaseslt » Sat Jun 01, 2013 1:42 pm

manu kad tavo hdd ragas,tai yra turi blogu sektoriu,jau skaiciau kad tikrinai ,bet tai nieko nereiskia,pabandyk su kokia hdd rimtesne programa,kai seagate ddos ar kokia kita praeiti

User avatar
4rnas
Posts: 125
Joined: Sat Aug 13, 2011 3:19 pm

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby 4rnas » Sat Jun 01, 2013 1:53 pm

manu kad tavo hdd ragas,tai yra turi blogu sektoriu,jau skaiciau kad tikrinai ,bet tai nieko nereiskia,pabandyk su kokia hdd rimtesne programa,kai seagate ddos ar kokia kita praeiti
o jei taip atsitiktu tai viskas hdd naujo reiks?

User avatar
arunaseslt
Posts: 552
Joined: Sun May 25, 2008 4:09 pm

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby arunaseslt » Sat Jun 01, 2013 2:29 pm

na cia priklausomai,jei nedaug blogu sektoriu tai juos pakeicia kitais,tai yra ju nebenaudoja,as turiu viena toki,taiveikia puikiai po windows instaliacijos,kai uzsipildo apie 75% pradeda durniuoti,kaip ir tau,be jokios prizasties nesiinstaliuoja gerai zaidimai ,programos ,win raras meta klaidas,neparsisiuncia failai su torrentu ir t.t

User avatar
4rnas
Posts: 125
Joined: Sat Aug 13, 2011 3:19 pm

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby 4rnas » Sat Jun 01, 2013 2:34 pm

o kaip butu galima patikrinti ar tikrai si problema? ir kaip su ja susitvarkyti?

radau nuoroda kur snekama apie tai ka tu sneki http://computerbild.veidas.lt/forumas/v ... 0&start=15 tik labiausiai bijau, kad hardas shaibom parejo.. net nezinau nei kokios ju kainos ir panasiai jei reiks nauja pirkt. Ir skubet pirkti irgi nei sis nei tas, jeigu tarkim kokia nors kita problema.. Be to gal gali pasakyt kokia jungtis eina laptopu hdd? sata, msata, pata(ide) ar pci-e... net neisivaizduoju..

User avatar
RainmakerLTU
Rašytojas
Posts: 6795
Joined: Wed Jan 02, 2008 10:11 am
Location: Bedford, UK

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby RainmakerLTU » Sat Jun 01, 2013 4:06 pm

Hm... dar viena įdomi mintis šovė... kažkada seniai turėjau kompaktą rusišką su mp3. ar tai imeidžas ten buvo, nepamenu. Bet užmountinus į demoną, kompaktas matydavosi tuščias, nors vieta užimta. Pasirodo, failų pavadinimai buvo parašyti kirilica. Kai tik persijungiau lokalę (nonUnicode programs) į kirilicą, problemos baigėsi.

Gal sakau, čia panašus variantas, jei geimai rusiški. Jei ne, tai ne tas tada.

dar vienas geras softas hardams tikrinti http://www.seagate.com/support/download ... in-master/
Visi mes esame ex... (Max Payne 3)

User avatar
arnie
Rašytojas
Posts: 1073
Joined: Fri May 01, 2009 11:28 am

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby arnie » Sat Jun 01, 2013 8:50 pm

Siaip tavo hardas i kuri siuntiesi failus nera kartais uzpildytas per daug nes kartais tai failo dalis ismeto po visa harda paskui neranda kokios dalies kai siusies faila bandyk ji issaugoti kokiam usb flashe/atmintineje . Patarimas vienas budu pravalyti su ccleaner programa windus nes cia windu problema , jei nenori kad toliau taip butu geriau perasyk windus . :|
Image

User avatar
RainmakerLTU
Rašytojas
Posts: 6795
Joined: Wed Jan 02, 2008 10:11 am
Location: Bedford, UK

Re: Torrentas ir Winraras CRC ERROR

Postby RainmakerLTU » Sat Jun 01, 2013 10:16 pm

Aš atsiprašau, bet "išmėto ir neranda" - visiška nesąmonė. Geriausiu atveju - ilgiau atidarinėja, nes ilgiau ieško - o taip būna dėl didelės fragmentacijos. Swap failo gabalus irgi rašo kur papuola, jei neprifiksuotas hardo pradžioj ir ilgiau krauna programas, naujus geimų levelius ir pan., bet šiuo atveju ne jame bėda.

Ot būtų įdomu sužinot ar problema dingo po švaraus sistemos reinstalo. Bet visgi lieku prie savo nuomonės, kad siunčiamas failas pasigadina. Kažką minėjai apie wifi. Pabandyk pajungti internetą kabeliu ir tada siųstis archyvus, kas būtų tada...?
Visi mes esame ex... (Max Payne 3)


Return to “Kompiuterinės programos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron