ERROR

Programinės įrangos, skirtos Microsoft Windows, Linux, Android, MacOS ir kt. klausimai bei aptarimai
naujokas444
Posts: 62
Joined: Mon Feb 21, 2011 2:04 pm

ERROR

Postby naujokas444 » Sun Dec 21, 2014 3:27 pm

Sveiki, kas gali buti mano kompui? ijungus ir kraunantis operacinei sistemai ismeta lentele kurioje raso

ERROR: RESOURCE CONFLICT - PCI NETWORK CONTROLLER ON MOTHERBOARD.

pries tai buvau isrinkes kompa isemes procesoriu po sudejimo atgal taip nutiko. Paspaudus f1 toliau uzsikrauna viskas normaliai.

User avatar
arnie
Rašytojas
Posts: 1137
Joined: Fri May 01, 2009 11:28 am

Re: ERROR

Postby arnie » Sat Dec 27, 2014 10:38 pm

Kazkas su interneto kontrolieriumi'\mikroshema matyt kazka sujudinai ? :?:
Image

naujokas444
Posts: 62
Joined: Mon Feb 21, 2011 2:04 pm

Re: ERROR

Postby naujokas444 » Tue Dec 30, 2014 9:17 pm

a velnias zino :D, tiesiog pabandymui buvau isardes savo ankstesni kompa, cia buvau susdomejes cpu keitimu, bei ram papildimu. Tai buvau nuemes ausintuva pravaliau tuo paciu,

mrmodern
Princesė
Posts: 4326
Joined: Wed Mar 28, 2007 8:27 pm
Location: Vilnius

Re: ERROR

Postby mrmodern » Fri Jan 02, 2015 1:38 am

Pirmiausia pasitikrink ar viską teisingai surinkai :) Toliau kyla klausimas, kokia įranga stovi? Ar tinklo plokštė integruota ar neintegruota ar abi yra? Trečias dalykas, ar kompo įjungimo metu girdisi neįprasti pyptelėjimai?
AMD Phenom 9750 HD3850, 4gb 2x2048mb ddr2, 320GB, 790X chipset.

naujokas444
Posts: 62
Joined: Mon Feb 21, 2011 2:04 pm

Re: ERROR

Postby naujokas444 » Sun Jan 04, 2015 3:50 pm

del teisingumo nezinau, nes surinkus viska dar liko apie 10 varzteliu, tu mazu, be ten ne pirmo butinumo kazkokias plasmases jie laike. O ka buvau nuemes tai ta ir prisukau. Del tinklo plokstes nezinau ar integruota zinok net nezinau, kurioje vietoje ji randasi. O ijungus pyptelna viena karta ir juodame ekrane raso jau mano mineta zinute, paspaudus f1 uzsikrauna yprastai ir negaliu ijungti tinklo plokstes tik tiek, matyt kazka busiu sujudines ar nusukesne i ta puse. Siaip cia klausimas toks iskilo, nes pagal mane tai as tik nuemes buvau ausintuva ir cpu isemes i savo vieta, bet buvo ideta atgal kaip priklauso, dabar rasant dar prisiminiau kad kazkokia jungti lygtaais atjunginejau gal uzmirsau pajungt, Bet kokiu atveju kompas senas, o ardytas buvo praktikos tikslais, susipazystant su kai kuriu daliu keitimais. :D

mrmodern
Princesė
Posts: 4326
Joined: Wed Mar 28, 2007 8:27 pm
Location: Vilnius

Re: ERROR

Postby mrmodern » Sun Jan 04, 2015 4:42 pm

Jei kompas ardymo tikslais, tai labai gerai. Gali ir toliau ardyt, mokytis. Šiaip tokia klaida man kelia mintį, kad motininė plokštė gali būti pažeista. Pamėgink nueiti i BIOS pasižiūrėk ar eina įjungti/išjungti įvairius komponentus (ypač network controller). Pamėgink disablinti jį ir pažiūrėt ar susitvarkė ar ne.
AMD Phenom 9750 HD3850, 4gb 2x2048mb ddr2, 320GB, 790X chipset.

User avatar
megejas
Posts: 114
Joined: Wed Apr 03, 2013 5:46 pm
Location: Pagėgiai

Re: ERROR

Postby megejas » Wed Feb 11, 2015 2:17 pm

pagal mane užtektų atsatyti default/optimal/safe parametrus BIOS'e. arba pažaisti su IRQ priskyrimu...
AMD Phenom II X6 1045T @3,24Ghz; 8GB DDR2 800Mhz; SSD 256GB + 3xHDD 5,5TB; AMD ATI HD 7950; Asus M5A99X Evo R2.0; Thermaltake Contac 21; Thermaltake Commander MS-III; OCZ 650W


Return to “Kompiuterinės programos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron