Privalumas tik vienas:
odinis salonas (nes mažas vaikas yra, tai lengviau valyti saloną)
Nesiūlykit tokių kaip RAV4, arba kitų mažiukų

Gal išeis ir su nuorodom Jums padaryt, kad matytusi. Ačiū
Pakeičiau temą...
Aš asmeniškai dairyčiaus į subaru su dyzeliniu boxer varikliu, teko girdėti labai gerus atsiliepimus apie juos
Kietas todėl kad yra TIKRAS džipas o ne žolinis. Su kitais popieriniais faktais nenoriu terliotis.Šitas MB pripažįstamas kaip tikrai nevykęs remonto atžvilgiu... Tiek ABL žurnalas, tiek statistika pripažįsta jog tai nėra patvarus modelis ir brangus remontas. PiZZa o kodėl būtinai džipas?(už tokią sumą išeitų tikrai geras ir didelis automobilis) Kaime, užmiestyje gyvenat? Savo nuomonę jau esu išsakęs kažkur apie visureigius. Be to dyzelis būtų kur kas geriau nei benzinas. Ekonomiškiau, plius sukimo momentas dydelis.Dar kiek paskaičiau tai ML labai kietas važinėjimui nelygiu keliu...
Jei aš neklystu o galiu ir klysti, nesigilinau į ML bet būtent su tuo kur mane vežė tai galia buvo tiltas (kaip sakykim ant gazelkos), o ne nepriklausoma pakaba. O ant tikrų džipų ir eina tiltas o ne nepriklausoma pakaba, todėl jis ir yra kietas. Aišku jis ten nėra TIKRAS džipas kur važiuoja visur ir t.t. bet vienas iš tikresnių, beto nuo 2006 metų, man atrodo, jis ėjo su kitokio tipo pakaba ir yra daug minkštenis.Jam toli gražu iki tikro džipo, lygiai taip ir su X5. Tai yra eiliniai parketiniai džipai. Beto aš garantuoju, jog nereikia čia niekam to tikro džipo...
P.S įveskit į youtube Mercedes ML stuck, ir pamatysit jog tai tikrai ne tikras visureigis...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests