Wave garso įrašymas septyniukėje

Programinės įrangos, skirtos Microsoft Windows, Linux, Android, MacOS ir kt. klausimai bei aptarimai
DRAGOON
Posts: 26
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:45 pm

Wave garso įrašymas septyniukėje

Postby DRAGOON » Tue Nov 08, 2011 5:40 pm

ar yra kokia programa kuri galėtų Win7 OS įrašyti wave garsą? Na pvz. pasileidi betką iš interneto ir gali įsirašyt tą, ką girdi ir per kolonėles. Su XP nebūdavo jokių problemų tai padaryt, o septyniukėj niekaip negaliu.. ar išvis to neįmanoma padaryt? Nepadėjo nei Adobe Audition, nei Sony Sounf Forge, nors su XP puikiausiai eidavo įsirašyt.

User avatar
RainmakerLTU
Rašytojas
Posts: 6795
Joined: Wed Jan 02, 2008 10:11 am
Location: Bedford, UK

Re: Wave garso įrašymas septyniukėje

Postby RainmakerLTU » Wed Nov 09, 2011 12:37 am

Hm, gal senas geras CoolEdit 2000 ar Pro padėtų? Yra vienas įdomus momentas, bet jei su tokiais garso redaktoriais bandei, tai turėtum jau būt pabandęs ir tą. Reikalas tame, kad galima nustatyti (dešiniu klavišu ant garsiakalbio trėjuj ir Adjust audio properties - išlenda mikšeris) iš kokio garso šaltinio įrašyti garsą - tai ką girdi, iš Line-In, iš mikrofono, wave kanalą ir t.t. Tai padedi varną et voila. Kitas dalykas - sakyčiau reikėtų patikrint dėl visa ko directX - diagnostika (DxDiag). Trečias dalykas - integruota garso korta ir po jos draiverių instaliacijos vietoj garsiakalbio trėjuj atsiranda tokia neįprasta ikona per kurią dar reguliuojasi visi 3,5 mm išėjimo/įėjimo lizdai, reverberacijos ir pan. - šitas, t`sakant, garso panelis turėtų sinchronizuotis su analogiškais parametrais prieinamais per control panel, bet gali būti ir varna, specialiai sinchronizacijai - tokiu būdu, jei nustatai vienam, reikia dar tą patį nustatyti ir kitam, tai gal ten kokie nors įdomūs parametrai ir neduoda. Ketvirtas ir alogiškiausias dalykas - Audition ir Sound Forge nedraugauja su win7 :)
Visi mes esame ex... (Max Payne 3)

DRAGOON
Posts: 26
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:45 pm

Re: Wave garso įrašymas septyniukėje

Postby DRAGOON » Wed Nov 09, 2011 10:32 am

Dėkuj, pavyko sukonfiguruot kai giliau pasiknisiau :D Dabar su betkokia programa įrašinėja :)

User avatar
RainmakerLTU
Rašytojas
Posts: 6795
Joined: Wed Jan 02, 2008 10:11 am
Location: Bedford, UK

Re: Wave garso įrašymas septyniukėje

Postby RainmakerLTU » Wed Nov 09, 2011 10:54 pm

Nėr už ką, hehe, kai pats pasižiūriu - nieko stebuklingo tuose win7 nėra, grubiai žiūrint, atjungiam visus sistemos įkyrius langus ir pranešimus, ir kas lieka - XP su Vistos gražumynais ir funkcijos padėtos kitose vietose :D

P.S. WindowBlinds glass ar aero profailas XP sistemoje tuos gražumynus rodo kur kas gražiau ir sodriau - žalia - tai sodri, tamsoka žalia, tas šviesos blyksnis, einantis per progreso juostelę - irgi kokybiškiau atrodo; o Vistoj ar Win7 - žalia kažkokia blyški ir skysta. Bet čia tik man subjektyviai taip atrodo.
Visi mes esame ex... (Max Payne 3)


Return to “Kompiuterinės programos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests

cron