Bios AHCI

Viskas apie "Linux" distribucijas, *BSD bei MacOS operacinių sistemų šeimas bei kitas operacines sistemas
User avatar
maxxxass
Posts: 64
Joined: Sat Dec 04, 2010 12:46 pm

Bios AHCI

Postby maxxxass » Fri Nov 09, 2012 10:56 pm

Sveiki, nežinau ar čia pataikiau ar ne, bet prie esmės, man reikia iš IDE perjungti į AHCI, bet pas mane tokių nustatymų bios'e nėra, pagrindinė plokštė: Asrock N68C-S UCC , bučiau tikrai dėkingas jei kas atsilieptu ir pagelbėtu.
MotherBoard: ASROCK N68C-5,
CPU: AMD Phenom II X4 3.06Ghz,
Ram: 6Gb DDR3 1333Mhz,
Video Card: ATI Readon HD 5770 1Gb GDDR5,
PSU: 500W,
OS: Windows 7 ultimate x64Bit.

User avatar
Robitt
Rašytojas
Posts: 1848
Joined: Tue Oct 28, 2008 10:32 am
Location: Telšiai

Re: Bios AHCI

Postby Robitt » Thu Jan 31, 2013 12:35 pm

o tau neaišku, kad jei BIOS nėra tokio nustatymo, tai ir nerasi...
Intel Core quad Q6600, 2.40 GHz, 3x1024 MB, RAM,(3 GB), 320 GB, Samsung, SATA II HDD, PSU 650 W. Kortelių skaitytuvas, 2 DVD-RW, MB Intel DG33BU,VGA MSI ATI Radeon HD4650;

Atlantas
Rašytojas
Posts: 10996
Joined: Sun Nov 26, 2006 2:26 pm
Location: esantis prie jūros,gyventojų apie 183 828.Gražiausios panos ir skaniausias alus.Tai Klaipėda

Re: Bios AHCI

Postby Atlantas » Thu Jan 31, 2013 3:00 pm

Geriau pasakyk ką tu su tuo perjungimu nori daryti.

Aliraza351
Posts: 1
Joined: Mon Jan 05, 2015 9:21 pm

Re: Bios AHCI

Postby Aliraza351 » Mon Jan 05, 2015 9:28 pm

Mat kaip, aš kažkaip nesidomėjau ir nežinojau.. :roll:
ali


Return to “Linux, *BSD, MacOS ir kt.”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron