Sveiki,
Gal kas yra susidūręs su šia kompanija, norėčiau sužinoti ar greitai jie atlygina nuostolius?
Mat esu girdėjęs įvairiausių gandų .. Sako ne taip ir skubiai jie ten viską tvarko ..
Nelabai supratau?priklauso nuo kokios sumos apsidraudes, kuo didesne suma tada jie greiciau susisuks.
Ir? Neįsižeisk, bet man įdomu ar greitai po avarijos Lietuvos draudimo kompanija atlygina nuostolius, o ne kur patsai tamsta esi apdraudęs savo transporto priemone ..aisku, as tai neskubejau, nuejau i draudimo brokerius jie man pasiule PZU draudima, dar jie pasijuoke PZU kilusi is lenkijos, tai ir draudimas pigesnis ir patikimesnis. Siap naudoju PZU neturiu problemu. Lietuvos draudimas gal ir patikimas, bet brangesnis.
Jei pasistengsi savo dokumentus greit tvarkyt del nuostolio tai ir gausi greitai. Siaip nesistengia jie vilkint, cia mazesniu kompaniju bruozas.Ir? Neįsižeisk, bet man įdomu ar greitai po avarijos Lietuvos draudimo kompanija atlygina nuostolius, o ne kur patsai tamsta esi apdraudęs savo transporto priemone ..aisku, as tai neskubejau, nuejau i draudimo brokerius jie man pasiule PZU draudima, dar jie pasijuoke PZU kilusi is lenkijos, tai ir draudimas pigesnis ir patikimesnis. Siap naudoju PZU neturiu problemu. Lietuvos draudimas gal ir patikimas, bet brangesnis.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests