Dabartiniais laikais jau studijoja irasinejama skaitmeniniu budu tad jau kas irasyta studijoje nelabai pakeisi ar bus irasyta i viniline plokstele ar CD , kai anksciau viskas buvo irasoma analoginiu budu todel buvo galima perasant i kita viniline plokstele ar kasete daug ka pakeisti .Aš tai prie vinilo formato.
Visa kitą galima spaust atspaust, vis vien mėšlas.
Ankščiau to nebuvo. Mano venilas (ant geros anologinės aparatūros) skamba kur kas geriau už 69 "danguje" skaičiuje.
Ne iš piršto laužiu Acept diskas metal heart kur kas maloniau (sakyčiau giliau) skamba iš venilo. Nors gal tai nostalgija ar dar blogiau paranoja,
O šiaip:
-Geriam degtine
Alu ir t.t.
O taip. Kažkada ir man netyčia teko įsigyti centrą su patefonu. Senai, be to dar naudotą, bet tai neesmė. Ir kaip sykis, turėjau dar tėvų laikų plokštelių. Aišku, išleistos "Melodija", kaip rašė "Gramofonas", jie nupjaudavo viską aukščiau dvidešimt kilohercų ir žemiau dvidešimties, BET... skambesys tikrai gyvesnis ir šiltesnis, nei išgrynintas CD skambėjimas.Aš tai prie vinilo formato.
Visa kitą galima spaust atspaust, vis vien mėšlas.
Ankščiau to nebuvo. Mano venilas (ant geros anologinės aparatūros) skamba kur kas geriau už 69 "danguje" skaičiuje.
Ne iš piršto laužiu Acept diskas metal heart kur kas maloniau (sakyčiau giliau) skamba iš venilo. Nors gal tai nostalgija ar dar blogiau paranoja,
O šiaip:
-Geriam degtine
Alu ir t.t.
nes nedaug suspaudžiama ir prarandama, palyginus su mp3..flac dideli failai ir daug užima
Return to “Muzika, video, foto, kinas”
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests